Om oss

Välkommen till en sida som ska hjälpa dig att bli en bättre hemmafixare. Vi kommer att gå igenom olika projekt från grunden, skapa guider och ge steg-för-steg-texter om hur du ska bygga allt från en veranda till att slipa dina golv eller måla om i hallen. Vi vet att många vill lära sig mer om bygg och renoveringar och vi hoppas att den här sidan ska fungera som en ren kunskapskälla.

Vi är utbildade snickare med många års erfarenhet av yrket. Vi vill dela med oss av vår kunskap och dels få folk att känna sig mer bekväma med att plocka fram verktygslådan och dels också visa när det är dags att lägga densamma åt sidan. Det senare är viktigt: ibland så bör man backa och låta professionella yrkesmän axla ansvaret. Det kan man både tjäna pengar och tid på. Hur många relationer dukar egentligen under som en följd av att privatpersoner påbörjar något som de inte klarar av att slutföra? Vi ska lära dig att hitta en balans i detta.

Vi kommer även att skriva om hur du ska tänka gällande just professionell hjälp. Hur hittar man rätt företag och hur undviker man att bli lurad? Det finns risker även med att anlita hjälp, men vi ska visa dig hur du minimerar detta. Den här sidan kommer att vara allt du behöver för att ta nästa steg som hemmafixare. Välkommen!