Elektriker installerar vitvaror i Norrtälje

Det är inte lika enkelt att installera diskmaskin som ett kylskåp. Bäst är då att kontakta en elektriker i Norrtälje som kan komma och hjälpa till med jobbet.

Kristina hade köpt sin lägenhet för några månader sedan och hade ända från början bestämt sig för att hon skulle ha en diskmaskin. Hon behövde bara spara in lite pengar innan hon kunde köpa den hon hade tittat på. Den var inte särskilt stor men skulle räcka gott och väl för henne.

Nu hade hon äntligen lyckats att spara på sitt sparkonto och skulle beställa diskmaskinen på nätet. Lite osäker på vad hon skulle välja vände hon sig till en lokal elbutik för att få lite tips och råd. De rekommenderade en liten nätt sak som hon så snart hon kom hem, letade rätt på online och beställde med leverans.

Det skulle bara ta några dagar innan den skulle komma hem till henne. Hon hade beställt med hjälp att bära in så det behövde hon inte oroa sig för. Det enda hon behövde göra var att vara hemma när det var dags. Själva installationen skulle hon göra själv och behövde ingen elektriker. Hur svårt kunde det vara.

Elektriker tillkallades

Ett sms hade informerat om att transporten med diskmaskinen var på väg och hon flexade ut från sitt jobb för att vara på plats. Hon hann precis hem och kunde öppna dörren för transportören så att de kunde bära in den till köket. De placerade den framför öppningen den snart skulle placeras i.

När de lämnat lägenheten var det dags att få den på plats men hon förstod inte riktigt hur hon skulle göra. Därför gick hon in på nätet och googlade fram instruktioner. Där insåg hon snart att jobbet inte var för icke behöriga. Gjorde hon fel och det blev läckage skulle försäkringen inte gälla.

Så istället för att riskera att det blev tokigt bestämde hon sig för att kontakta en elektriker i Norrtälje. Denne kunde komma ut under följande förmiddag och hon sade att det ville hon gärna att denne gjorde. När elektrikern var på plats tog det inte lång tid innan allt var på plats och hon hade lärt sig en viktig läxa.

Publicerat den
Kategoriserat som El