Målare i Kungsbacka ger huset ett lyft

Ett stort hus eller en liten stuga – det fixar målare i Kungsbacka utan problem. Med stor erfarenhet och kompetens blir jobbet väl utfört inom tidsramarna.

Stefan lade ifrån sig tidningen. Hur länge hade de haft sommarstugan i Åsa egentligen? De hade köpt den när barnen var små. Det hade varit perfekt. Nära salta bad och fantastisk avkoppling. Även om Åsa verkligen levde upp som den lilla badort den är på sommaren så var de andra årstiderna också härliga.

Precis som många andra små orter så hade Åsa vuxit under de här åren och den lilla slumrande badorten var inte så slumrande längre. Han trivdes här på alla sätt och vis. Det var lätt att åka hit för en natt om man kände för det. Bara få komma ifrån och ladda batterierna i vardagen om man så ville.

Målare i Kungsbacka för ett expertjobb

Däremot hade han noterat algpåväxt på ena ytterväggen. Dessutom hade färgen börjat flagna. Grannarna hade målat om förra året så han insåg hur slitet hans älskade sommarstuga började bli på utsidan. Det kanske vore en bra idé att kontakta en målare i Kungsbacka som både kunde tvätta väggen och måla om.

Istället för den klassiska faluröda färg de hade i dag hade de diskuterat en ljuvlig solgul nyans som känns välkomnande. Stefan tog fram mobilen och googlade fram en målare i Kungsbacka. Det tog inte lång tid innan han hade beställt jobbet. Stugan skulle verkligen vakna till liv igen och må mycket bättre.

Publicerat den
Kategoriserat som Måleri